مشاوره آنلاین شروع یک سایت

مشاوره طراحی سایت و تحلیل وب سایت

تجزیه تحلیل پروژه نرم افزاری ، مشاوره آنلاین شروع یک استارت آپ

فرقی نمیکند که سایت را از ما دریافت کرده اید و یا اینکه چندین سال است که با سایتی که از شرکت و یا شخص دیگری دریافت کرده اید کار میکنید، یا سایت را تازه شروع کرده اید و دنبال ایده برای ادامه مسیر قبل از منحرف شدن هستید، و حتی هنوز دست به کار نشده اید و میخواید یک پروژه نرم افزاری را آغاز کنید.
افراد فراوانی را طی تجربه بیش از یک دهه دیده ایم که در مسیر شروع و پیشرفت پروژه خود سردرگم شده اند، شاید از خودتان بپرسید برای چه سردرگمی؟! از پیاده سازی با چه زبان برنامه نویسی و با چه پلتفرم گرفته تا اینکه اصلا پروژه ای که شروع کرده اند خوب است یا خیر و یا اینکه سایت ها و پروژه های فراوانی را دیده ایم که به برنامه نویسان مریخی مراجعه کرده اند، افرادی که پروژه خود را به فری لنسر های بی تجربه و یا شرکت های سودجو سپرده بودند و در مسیر توسعه و گسترش نرم افزار و یا افزایش رتبه سئو سایت خود به مشکل برخورده بودند، البته لازم به ذکر هست که افرادی را نیز دیده ایم که پروژه های موفقی را از همین فری لنسر های جوان و به اصطلاح کم تجربه دریافت کرده اند.
بهتر از زیاده گویی نکنیم ، حقیقتا اگر گوگل جان ما را مجبور به نوشتن محتوا طولانی نمیکرد همان ابتدای کار برایتان مینوشتیم که فرقی نمیکند هر جای مسیر طراحی، پیاده سازی و اجرای نرم افزاری سایت، اپ موبایل و یا استارت آپ باشید نیاز دارید تا متوجه شویدکه مسیر درستی را میروید و یا اینکه برای ادامه مسیر نیاز به ایده های خلاقانه و همچنین کمک مشاوری دارید تا شما را راهنمایی کند، مشاوری که پروژه های فراوانی را دیده و یا حتی در پرژه های زیاد نرم افزاری بوده است.
برنامه نویسان مریخی به شما کمک میکند تا از پروژه سایت و یا استارت آپ خود نتیجه مطلوب و دلخواه خودتان بگیرید، و همچنین از هزینه های گزاف بازگشت به عقب و یا ضررهای احتمالی و حتی شکست کامل پروژه که بخاطر بی اطلاعی و نداشتن تحلیل درستی از بازار و حوزه نرم افزار معمولا رقم میخورد جلو گیری کند، شما میتوانید از طریق فرم زیر اطلاعات کلی از پروژه خود را برای ما ارسال کنید که لزوما استارت اپ نبوده و گاها طراحی سایت برای شرکتتان ، طراحی سایت رزومه شخصی ، طراحی سایت فروشگاه آنلاین و... است.

فرم مشاوره و تماس

سوالات پر تکرار

مشاوره طراحی سایت و پیاده سازی نرم افزار

پاسخ به این سوال گستردگی بسیاری دارد و نیاز است تا به تعدادی سوال نظیر (چقد میخواهید برای آن زمان بگذارید؟چه چیزی بلد هستید؟میخواهید پروژه شما در سطح شهر، استان و یا کشور گسترده شود؟ از ایجاد پروژه و استارت آپ چه خواسته ای دارید؟کسب درآمد یا حل یک مشکل؟) و ده ها سوال که در مشاوره ما از شما پرسیده میشود پاسخ دهید.

قطعا درآمد و بیزینس مدل جز مواردی است که قبل از شروع پروژه باید به آن دقت کرد و اگر پروژه ای آینده مالی درستی نداشته باشد قطعا محکوم به فنا هست.

اصطلاح هزینه برای تبلیغ اشتباه است، البته درصورتی که به درستی طرح تبلیغ صورت پذیرد، همه احساس میکنند که در ابتدا که پروژه را آغاز میکنید نیاز به تبلیغات بیشتری دارند و وقتی که پروژه کمی بزرگتر شد باید تبلیغ را کم کرده و یا حذف کنند، اما این واقعیت را نباید فراموش کرد که ماهیت پروژه و بودجه شما این را مشخص میکند که چه مقدار باید در ابتدا و مسیر پروژه کنار بزارید.ما در برنامه نویسان مریخی به شما کمک میکنیم تا تبلیغات موثری را با توجه پروژه خود پیاده سازی کنید.

بهترین ایده آن نیست که لزوما برای پیاده سازی ان وقت گذاشته شود، تحقیقات نشان داده که وقتی شما به ایده ای فکر میکنید حداقل 25 نفر دیگه به آن فکر کرده اند و این یعنی پروژه بعد از اینکه در ذهن شما آمد بلافاصله باید آن را پیاده سازی کنید، البته در صورتی که مسیر پیاده سازی با کارشناسان مربوطه مورد مشورت قرار گیرد، بهترین ایده ایده ای هست که مردم به آن حس نیاز کنند و این امر باعث میشود تا هزینه های شما برای تبلیغ و بازاریابی کاهش یابد و هزینه خود را صرف تثبیت برند میکنید.

وقتی مشاوره لازم را از کارشناسان برنامه نویسان مریخی دریافت کردید و مدل های مختلف مالی و تجاری و بازاریابی خود را روی برگ پیاده سازی کردید و برآورد هزینه های خود و زمان موثر برای نتیجه گیری را محسابه کردید، حال وقت آن است تا با یک شرکت برنامه نویسی و یا یک برنامه نویس وارد مذاکره شوید تا آن پروژه را برای شما پیاده سازی کند.

قطعا اگر شما یک کارشناس نرم افزار خبره باشید میتوانید پروژه را خودتان پیاده سازی کنید، اما با یک دست نمیتوان چند خرگوش را گرفت، پروژه استارت آپ و در نگاه کلی آغاز یک کسب و کار شاخه های مختلفی نظیر مارکتینگ، ارتباط گیری های موثر، بازاریابی، مدیریت پرسنل، مدیریت سیستم مالیاتی و حسابداری و... دارد و حتی اگر شما یک برنامه نویس خبره نیز باشید نمیتوانید از پروژه نتایج خوبی دریافت کنید، حتی اگر تمامی المان های برنامه نویسی را درست و اصولی پیاده سازی کنید، پس اگر برنامه نویس نیستید و بخواهید برنامه نویسی را یاد بگیرید، بهتر است در مورد پیش برد پروژه فکر نکنید، جف هافمن، دیوید فینکل در کتاب ارتقاء کسب و کار میگویند اگر کسی میتواند کار شما را با حتی 50 درصد کیفیت انجام دهد، بهتر است آن را به او بسپارید.

سایت های نوشته شده با ورد پرس را کلا توصیحه نمیکنیم و دلیل آن هم استفاده از قالب های آماده با استایل های فراوان هست و همچنین محدود بودن شما به مواردی که پایه های سی ام اس وردپرس بوده و قابل تغییر نیست، اما اگر به محدودیت های رفتاری هسته وردپرس توجه نکنیم، نکته ای را لازم هست که در نظر بگیریم و آن هم این است که برنامه نویس شما قالب html را به سایت ورد پرس تبدیل کرده باشد و این یعنی صفر تا صد تمپلیت در دستان وی بوده و میتواند سنگینی های قالب را برطرف سازد. با تمامی این تفاسیر... لطفا از ورد پرس استفاده نکن...

پیاده سازی زبان طراحی سایت جنگ همیشگی و بدون انتها افراد مبتدی! زبان های برنامه نویسی مختلفی که برای پیاده سازی لینوکس و یا ویندوز استفاده میشود عموما زبان های حرفه ای هستند و این برنامه نویس و حرفه آن است که مشخص میکند از این زبان ها به چه نحوی استفاده کند که از سنگین شدن و پردازش های بیهوده پرهیز کند.

سرور سایت در سئو سایت تاثیر به سزایی دارد، در واقع اگر بخواهیم سرور را تعریف کنیم "سرور کامپیوتری همیشه روشن است که کاربران در زمان‌های متفاوت، از آن انتظار پاسخ به درخواست‌های خود را دارند" پس این کامپیوتر باید رم،سی پی یو و هارد قدرت مندی داشته باشد تا بتواند درخواست های تمامی کاربران آنلاین سایت را پوشش دهد، اما بهتر است صورت سوال را تغییر دهیم، آیا نیاز است سرور آنچنانی در ابتدای پروژه خریداری کنیم؟ با توجه به ماهیت پروژه این سوال پاسخ های متفاوتی دارد و باید سایت مورد تحلیل و بررسی قرار گیرد.

اگر منظور از سوال این است که آیا از نظر سئو مفید بوده؟ باید گفت طول دامنه تاثیر مستقیم در سئو ندارد اما نکاتی را با توجه به ماهیت پروژه و مخاطبان آن باید در نظر گرفت که شاید مجبور شویم دامنه را حتی با تعداد کارکتر بالا انتخاب کنیم، اما در کل بهتر است تعداد کارکتر دامنه بیشتر از 12 کارکتر نباشد.

حدودا اواخر سال 2020 یکی از معیارهای ربات های گوگل برای رتبه بندی وبسایت ها، واکنش گرا بودن یا همان ریسپانسیو بودن وب سایت است. سازگاری وبسایت شما با دستگاه های مختلف نظیر موبایل،تبلت،انواع صفحه نمایش کامپیوتر ها و... باعث می شود تا کاربران سایت شما که از انواع سخت افزار ها با اسکرین های مختلف استفاده میکنند رضایت داشته باشند و از آنجایی که گوگل اطلاعات کاربران را از لحظه ورود به یک سایت تا هنگام خروج آن ها و برگشت به صفحه گوگل سرچ را دارد اعتبار شما افزایش یابد، در واقع اگر کاربران به محض ورود از اسکرین سایت ناراضی باشند و صفحه را ترک کنند، این امر باعث می شود نرخ خروج یا همان Bounce Rate سایت شما بالا رفته و در سئوی سایتتان تأثیر منفی داشته باشد. بنابراین ریسپانسیو بودن سایت باعث راحتی و رضایت کاربر در سایت می شود. در صفحه نتایج گوگل معمولا وب سایت هایی که به صورت ریسپانسیو، طراحی نشده اند، در رتبه های پایین تری قرار دارند و اغلب در صفحه اول نتایج جستجو نشان داده نمی شوند.

استارت آپ چیست ؟

چندین بار در بالا به کلمه و اصطلاح startup اشاره کردیم ، استارت آپ به یک و یا چند شرکت و همچنین یک و یا چندین فرد خلاق گفته می شود که میخواهند ایده ای را به ثمر برسانند و یا اینکه آن را به مرحله اجرا در آوردند. استارت‌آپ‌ها توسط این افراد که به آن ها کارآفرین و یا مدیر پروژه اطلاق میشود پایه گذاری می‌شوند که می‌خواهند نرم افزار، کالا و یا خدمتی را گسترش دهند که بر این باور هستند تقاضا برای آن وجود دارد.
برای پیاده سازی و طراحی استارت آپ باید قبل از شروع به کار به نکات بسیار مهمی توجه کرد، که اگر تا پایان این بخش با تیم برنامه نویسان مریخی همراه باشید به برخی از آنها اشاره میکنیم. البته پیشنهاد میکنیم کتاب " تست مامان نویسنده: راب فیتز پاتریک " قبل از شروع پروژه و کسب و کاری حتما مطالعه کنید، اگر همیشه علاقه داشتید که کسب و کار شخصی خودتان را راه‌اندازی کنید و می‌خواهید خیلی زود دست به عمل بزنید و آن را شروع کنید، باور کنید که این کتاب حکم کلید دستیابی به گنجی ارزشمند را برای شما دارد.
شناخت بازار و رفتار استفاده کنندگان:
این که تحلیل بازار داشته باشید و ببینید مشتریان شما دقیقا چه چیزی میخواهند و یا اینکه این پروژه اصلا نتیجه میدهد یا نه ، یه روش قدیمی است و بعد از شروع پروژه نرم افزاری آغاز نشده و نیاز است که اصلا افرادی که با تجربه در این خصوص هستند مشاوره بگیرید و احتمالا اگر پدربزرگی داشته باشید که کاسب و بازاری بوده باشد و از او بپرسید که " پدر بزرگ بنظرتون بخوام تو این مغازه ای که بهم ارث رسیده یه فروشگاه باز کنم میگیره؟ قطعاپدربزرگتان به شما میگوید "پپسسررم ببووررو ازز ییککیی مششوورت بگیر ککه تجججرببشووو دااارهه "
طرح کسب و کار یا همان Business plan و طرح درآمدی یا همان بیزینس مدل :
اگر از من ببپرسید که علم بهتر است یا بیزینس مدل و بیزینس پلن ؟ قطعا به شما خواهم گفت علم، چون طرح تجاری و طرح درآمدی برای یک کسب و کاری نیازمند علم و دانش است، اینکه چطور از پروژه خود کسب درآمد کنید نیازمند علم و دانش بازار است، برای شروع استارت آپ، نرم افزار و کسب و کار، از نان شب واجب تر داشتن طرح تجاری و طرح درآمدی است یا همان بیزینس مدل است، بدانید که چطور پروژه خود را میخواهید پیش ببرید و چطور از پروژه خود پول در بیاورید و این کار را باید قبل از شروع نرم افزار انجام دهید، راستی... ، اگر طی تحلیل پروژه شما گفتیم که این پروژه پول نمیشه براتون، اگر خواستید باز ادامه بدید، خب به نظرتون احترام میزاریم اما بهتر است اینکار رو انجام ندید، رجوع شود به نصیحت پدر بزرگ...
روش های مناسب برای بازاریابی:
قبل از شروع پروژه باید روش ها و استراتژی بازاریابی خود را مشخص کنید، البته بازاریابی در ابتدای پروژه به سبکی که باید پیاده سازی شود با توجه به پرژه های مختلف متفاوت است و اصلا به این شکل نیست که تا مادامی که پروژه در جریان و یا به اصطلاح بالا است باید همان مسیر را برای بازاریابی ادامه داد، در برنامه نویسان مریخی پروژه های فراوانی را دیده ایم که یک روش سنتی مثل تماس تلفنی کارشناسان را برای بازاریابی و فروش شروع کرده و پروژه را با همان روش میخواستند تا ابد جلوو ببرند، بله پیش میرود اما با هزینه های بسیار بالا، روش های بازاریابی باید در بازه های مختلف با توجه به رشد پروژه تغییر کند، که این موضوع نیاز مند این است که پروژه در جایگاهی که قرار دارد با توجه به تمام فاکتورهای بازار تحلیل شود و روش درست شناسایی شود.
روشهای خلاقانه برای تبلیغ:
در تبلیغات نکات فراوانی را باید رعایت کرد، گاها یک تیزر که برای آن هزینه بسیاری هم کرده اید میتواند بازخورد منفی داشته و پروژه شما را برای همیشه منفور و یا به اصطلاح عامیانه خراب کند، تبلیغ باید جذاب و در عین حال خلاقانه و با توجه به شرایط اجتماعی زمان نشر آن مشخص شود، مثلا تیزری در خصوص شب یلدا و سفره های رنگی را در نظر بگیرید که میخواهید آن را انتشار دهید و هزینه فراوانی را برای آن برنامه ریزی کرده اید و حال تبلیغ در جوامع مجازی ، پیام رسان ها گرفته تا تیزر تلویزیونی و... برای انتشار باید شرایط جامعه را در نظر گرفت، یعنی اگر یک حادثه اجتماعی نظیر زمین لرزه در یک استان که مردم داغدار هستند میتواند در نابودی هزینه های شما تاثیر بزارد تا یک بیماری نظیر کرونا و...

همه نکات مهم در طراحی سایت

در این بخش از مقاله میخواهیم نکاتی که باید در پیاده سازی انواع مختلف سایت رعایت کرد را با هم مرور کنیم، قطعا انواع سایت های نکات مخصوص به خود را دارند همانگونه که یک مغازه ساندویچی فست فود بهتر است از تم سفید و قرمز استفاده کند و یا یک کافه از تم مشکی با نورهای طلایی و یا اینکه یک هایپر مارکت بخش گوشت و آجیل که معمولا گرانتر از بخش بیسکوییت و... هست را میتواند با پخش موسیقی های ملایم و ارام باعث شود مشتری ها سرعتشان کم شود و به محصولات گرانتر فکر کنند و بخش هایی که شلوغ میشود را با اهنگ های تند تر به خلوت تر شدن آن قسمت کمک کند تا مشتریان سریع تر حرکت کنند و... دقیقا به همین شکل نکات مربوط به سایت های مختلف مهم بوده و باید مورد توجه قرار گیرد.

چه نکاتی را برای طراحی سایت فروشگاهی رعایت کنیم؟

داشتن روش‌های پرداخت آسان و ایمن:
سایت های فروشگاهی به نسبت سایت های دیگر الزام به رعایت نکاتی دارند که یکی از آن ها داشتن روش های پرداخت آسان و امن است بارها برای همه ما پیش امده که وارد وب سایت فروشگاهی آنلاین شویم و بعد از اتمام خرید با دردسرهای پرداخت مواجه شویم همین مورد کافی است تا دست از خرید برداریم و به سراغ سایت دیگری برویم. برای همین است که ساده بودن روش پرداخت در جلب رضایت کاربر تاثیر بسزایی دارد. روش های پرداخت برای وب سایت فروشگاهی شما می توان شامل: پرداخت از طریق درگاه آنلاین اینترنتی، پرداخت وجه پس از دریافت کالا، کارت به کارت و یا پرداخت آنلاین و ... باشد همچنین لازم ست که امکان داشتن سبد خرید برای اضافه کردن کالاهای بیشتر را در صفحه پرداختتان داشته باشید، بدیهی هست که داشتن روش های مختلف پرداخت برای وب سایت های فروشگاهی رضایت کاربران و افزایش فروش را نیز در برخواهد داشت.
باز شدن سریع صفحات سایت:
یکی دیگر از نکاتی که در طراحی سایت فروشگاهی حائز اهمیت است سرعت بالا و خدمات دهی سریع است پس لازم است که سایت فروشگاهی شما از سرعت قابل توجهی برخوردار باشد تا بتواند کاربران را در سایت راضی نگه دارد در واقع می توان گفت تمامی کاربرانی که به قصد خرید به فروشگاه اینترنتی شما سر می زنند انتظار دارند وقتی در جستجوی یکی از محصولات مورد نیاز خود هستند صفحات سایت به سرعت برای ان ها لود و نمایش داده شود، اگر سایت فروشگاهی شما فاقد چنین ویژگی باشد قطعا نرخ خروج سایت شما بیشتر شده و کاربران به سادگی سایتتان را ترک میکنند و به سراغ وب سایت رقیب می روند. بر طبق بررسی های رفتار کاربران در هنگام ورود به سایت حداکثر زمانی که برای باز شدن یک صفحه اینترنتی متداول است حدودا 4 ثانیه است، شاید این نکات از نظر شما کوچه به نظر بیاید اما رعایت کردن همین نکات ساده می تواند رضایت کاربران را برای شما چند برابر کند، برای اینکه سرعت سایت خود را بهبود ببخشید باید از تکنیک ها و روش های سئو و بهینه سازی صفحات برای موتورهای جستجو استفاده کنید.
ظاهر گرافیکی جذاب و کاربری آسان:
یکی دیگر از نکاتی که به محض ورود به یک سایت فروشگاهی توجه کاربر را به خود جلب می کند ظاهر گرافیکی و در عین حال ساده آن است، در دسترس بودن تمامی امکانات وب سایت برای کاربران رضایت چشمگیری را از سمت ان ها به دنبال خواهد داشت لازم است با توجه به نوع خدمات رنگ و اشکال مورد استفاده در سایت با هم همخوانی و سنخیت داشته باشند برای مثال اگر سایت فروشگاه اینترنتی اسباب بازی دارید بهتر است از رنگ های شاد در ظاهر گرافیکی سایت استفاده شود. رابط کاربری ضعیف اشتیاق و تمایل به خرید را در بین کاربران کم و حتی از بین می برد حتی اگر محصولات فروشگاه شما به قیمت ارزان تری ارائه شود، پس بهتر است در هنگام طراحی سایت فروشگاهی و یا خرید آن به چنین نکات مهم وحیاتی توجه شود.

تمامی نکات کلیدی برای طراحی سایت شرکتی:

یکی از گزینه هایی که این روزها با وجود تکنولوژی های بروز می تواند به شرکت شما هویت ببخشد داشتن یک وب سایت معتبر و شرکتی است، علاوه بر تمام مزیت هایی که داشتن یک سایت شرکتی برای شما به ارمغان می آورد می تواند به روند افزایش فروش و تبلیغ محصولات شما کمک چشمگیری کند در کنار این موارد داشتن یک سایت شرکتی شما را از رقیب هایتان در هر حوزه ای متمایز می کند. در واقع قطع به یقین می توان گفت داشتن سایت باعث ایجاد اعتبار بیشتر و بولد شدن شما و شرکتتان در فضای رقابتی خواهد شد خصوصا این روزها که فضای مجازی به مهم ترین فضا برای تبلیغ کسب و کار شناخته شده است نبودن شما در این فضا می تواند برای شما بسیار پر ریسک و پر خطر باشد و رفته رفته به کم رنگ شدن شما و حتی نابودی تان منجر شود. بهتر است در طراحی سایت شرکتی فاکتورهای زیادی را مد نظر قرار دهید برای مثال امکان بازدید سایت از طریق موبایل یا به اصطلاح ریسپانسیو بودن ان با توجه به اینکه این روزها اکثر بازدید کننده ها از موبایل هستند پس ضروری است که سایت شما به صورت ریسپانسیو و کاربرپسند طراحی شود، راحتی کاربر برای جستجوی موارد مورد نیاز با سازماندهی منظم و فضای سفید زیاد، استفاده از محتواهای کاربرپسند و در واقع مشتری محور و بررسی مداوم ان برای اطمینان از صحت اطلاعات درج شده در سایت. برای اینکه بتوانید پیدا کردن وب سایتتان را برای مشتریان خود راحت تر و آسوده تر کنید بهتر است از یک دامنه مخصوص و سفارشی استفاده کرده و در عین حال وب سایتتان را با استفاده از اصول سئو(SEO) برای موتورهای جستجو بهینه نمایید.

در طراحی سایت خبری باید چه نکاتی را رعایت کنیم؟

اهمیت سرعت لود در طراحی سایت خبری:
همیشه وقتی وارد وب سایتی می شویم انتظار داریم محتوای مورد نظرمان به سرعت لود شود، پس یکی از فاکتورهایی که همیشه در طراحی سایت خبری یا طراحی هر سایتی حرف اول را می زند همین سرعت لود سایت است. سرعت لود سایت در سایت خبری بیشتر از مابقی سایت ها حائز اهمیت است چرا که کاربران دوست دارند به محض ورود به سایت خبر ها را دریافت کنند، حال اگر در این بین به سرعت سایت خود توجهی نکنید و وب سایت شما همیشه با سرعت پایین لود شود مشکلاتی را در بر دارد برای مثال توجه گوگل و کاربران به سایت شما بسیار کمتر خواهد شد، البته لازم به ذکر است سرعت وب سایت های خبری به دلیل اینکه محتواهای اخبار ممکن است تصویری یا ویدیویی باشند به صورت پیش فرض کم هستند پس بهتر است در چنین فضاهایی که اکثر سایت های خبری دارای سرعت لود پایینی هستند ، شما در طراحی سایت خبری خود سرعت سایت را به عنوان یک فاکتور مهم در نظر بگیرید و جایگاه بهتری در بین رقبا خود پیدا کنید.
سئو و سایت خبری :
از انجایی که وارد کردن اطلاعات و محتواهای خبری با توجه به بروز بودن ان ها دارای اهمیت خاصی هستند و شما هم باید در نتایج جستجو جایگاه قابل توجهی داشته باشید بهتر است که در طراحی سایت خبری خود اصول سئو را در نظر بگیرید تا بتوانید اخبار را به سرعت منتشر کرده و در اختیار کاربران قرار دهید.
سادگی :
وب سایت های خبری به دلیل محتواهایی که دارند اگر در یک محیط و صفحه شلوغ بارگذاری شوند ممکن است نارضایتی کاربران را به همراه داشته باشد لذا مهم است که در سایت های خبری خصوصا در قسمت هایی مثل پنل مدیریتی تا حدامکان از محیطی ساده استفاده شود.

سخن نهایی

اگر قصد دارید در دنیای وب و نرم افزار نتایج مطلوب و موفق بگیرید، گام اول داشتن یک تحلیل درست و مهندسی شده برای راه اندازی استارت آپ و یا حتی یک وب سایت خوب است. شما با رعایت نکات و اصولی که از طریف مشاوران برنامه نویسان مریخی گفته میشود، قطعاً می‌توانید یک پروژه عالی داشته باشید. و با کمک تحلیل درست وب سایتی شما به همان چیزی تبدیل خواهد شد که به شما کمک می‌کند رشد بهتر و سریع‌تری را تجربه کنید. اما متاسفانه، بسیاری از طراحان مالکان سایت و پروژه هستند که به نکات کلیدی و اصولی پروژه های نرم افزاری چندان توجهی ندارند و این موضوع می‌تواند به اتلاف وقت و هزینه آنها منجر شود. پس حتماً با ما تماس بگیرید و تحلیل وب سایت و پروژه خود را به ما بسپارید، در مورد نکاتی که مشاوران ما به شما میگویند اطلاعات پیدا کنید و مطمئن شوید که طراح سایت شما آنها را رعایت می‌کند.
همچنین در صورتی که هر گونه سوالی در مورد آنچه اینجا گفته شد برایتان به وجود آمده است، حتماً این سوال را از طریق فرم زیر با ما در میان بگذارید.